Työelämän hahmot osa 1: Tiukanpaikan tullenkatoaja

 



karikatyyri, casting, stereotypia, pilakuva, työelämä

Tiukanpaikan tullen katoaja on huoliteltu mies jolla on aina muodikkaat business casual vaatteet, pepsodent hymy ja aikaa treenaamiselle. Hän rakastaa tiimityötä, keskustelua ja idea riihiä. Hän on karismaattinen puhuja, jota ihmiset kuuntelevat mielellään. 

Tiukanpaikan tullen katoaja innostuu kaikesta. Hän haalii itselleen mahdottoman paljon tekemistä ja sotkeutuu mielellään kaikkiin projekteihin. 

Tiukanpaikan tullen hän kuitenkin vetoaa kiireisiin ja jättää sotkun aina muiden selvitettäväksi. Tiukka paikka yleensä koittaa viimeistään siinä vaiheessa kun alun ideariihet on pidetty ja varsinainen työn tekeminen pitäisi aloittaa. Tiukanpaikan tullen katoaja ei ole koskaan lopettanut yhtään aloittamaansa projektia. 





Huom. Työelämän hahmot juttusarja on satiiria. Eikä hahmot perustu kehenkään todelliseen henkilöön, vaan ovat kollaasi erityöpaikoilla ja elämänvaiheissaa kohdattujen ihmisten kärjistettyjä piirteitä.  Tämä juttusarja sai alkunsa kun pettymys päiväkirjan tiimi vitsaili työpäivän jälkeen " tuntuu kuin eläisi jossain piilokamerassa". Alettiin miettiä miltä meidän "the office" casting näyttäisi.

Micheal Scott, meme,


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jaa ihmeessä omat pettymyksesi!