Kauheimmat treffailtavat osa 1: Alien Antti

 

Alien antti, huonoimmat treffikumpanit, tinderin parhaat



Tapasin baarissa erään Antin, jonka ulkonäkö iski. Hän vaikutti mukavalta ja vauhdikkaalta kaverilta, halusin tutustua paremmin. Hän kuitenkin ilmoitti tilanteensa olevan vähän unfinished business henkilökohtaisen elämänsä kanssa, hän voi jakaa aihetta joskus minulle jos kiinnostaa kuulla. Asia jäi sikseen siltä erää, mutta jatkoimme viestittelyä. 

Eräänä lauantaina hän ehdotti, jos pidetään elokuvailtaa. Hän tulee, juomme viiniä ja hän sanoi tietävänsä hyvän pätkän mitä katsoa. Se kertoi ufoista ja salaliittoteoriasta. Antti oli selkeästi innostunut ideastaan. Dokumentin edetessä hän pyysi saada paperia ja kynää kun sai “visioita”. En ajatellut tästä vielä mitään, vähän nauratti hänen intonsa vielä toistaiseksi. Hän selosti kovin omia teorioitansa dokumentin aikana, kunnes ei enää kestänyt vaan päätti että kertoo minulle nyt omasta aidosta kokemuksestaan. Hän kertoi, miten ufot olivat ilmestyneet hänelle täällä suomessa, hän oli nähnyt värejä taivaalla ja millaisilla lennokeilla he oli lentäneet, hän demonstroi tätä piirtämällä skissillä. FML mietin. Hän kertoi myös miten hän kokee että häntä varjostaa pukumiehet, jotka tietävät hänen tietävän ja näkevän ufot ja hänet täytyy hiljentää, hän ei kuitenkaan suostu hiljenemään! MIB tyyliin. Oikeasti. Olin tässä vaiheessa halukas vaihtamaan puheenaihetta, mutta sillä tiellä oltiin jo. 

Antti kertoi myös saaneensa potkut edellisestä työpaikastaan koska oli alkanut käännyttämään muita työntekijöitä uskomaan myös ufoihin... Hän paasasi asiasta, välillä hän innostui tanssimaan elvistä kun “oli niin hyvä fiilis” ja kyselemään suhtautumisestani ufoihin. Lopetin illan nopeaan, hän olisi halunnut nähdä uudelleen, olisi kuulema toinen dokumentti joka voitaisiin katsoa. No thanks





Huom. Kauheimmat treffailtavat hahmot juttusarja on satiiria. Hahmot perustuu liioitellusti tosielämässä kohtaamiimme tyyppeihin ja kuulemiimme tarinoihin.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jaa ihmeessä omat pettymyksesi!