Kauheimmat treffailtavat osa 3: Kokaiini Kalle

 


Olet jutellut erään miehen kanssa tinderissä jo pari viikkoa. Hänellä on jännä puhetyyli mutten anna sen häiritä, ajattelen tämän olevan vain osa hänen persoonallisuuttaan. On kesä, ollaan lomalla ja hän pyytää että tulisin käymään hänen kotonaan. Tämä herättää itsessäni pientä varautuneisuutta, en halua ensimmäisillä treffeillä mennä kenenkään kotiin. Totesin että voin nähdä hänet ulkona, jossain kotinsa lähistöllä. Soitan ystävät läpi, haluan ilmoittaa että joku tietää missä olen. 


Tapaan hänet pihalla ja vastaan tulee hieman rähjääntyneen näköinen mies. Ollaan hetki pihakeinussa, omituinen puhetyyli vieläkin kummastuttaa. Hän vaikuttaa hermostuneelta ja kertoo unohtaneensa jotain kotiin että voidaanko nopeasti käydä se hakemassa. Taas alkoi epäilyttää, katson taloja ja asuinalue vaikuttaa siistiltä ja äskettäin rakennetulta. Suostun, sanon että voin odottaa ovella. Hän ampui heti sisälle eikä häntä kuulunut hetkeen. Kohta hän huhuilee olevansa sohvalla eikä aio lähteä enää minnekkään, kutsu tuli käydä peremmälle. Olen vähän WTF fiiliksissä ja kävelen käytävällä eteenpäin. Lattia on täynnä viinapulloja, kaljatölkkejä, likaisia vaatteita, pahvilaatikoita. Hänellä oli bileet eilen, “sori että on sotkuista”. Sotkuinen oli lievä ilmaus. 


Kalle otti taskustaan satasen setelin, pyöritti sen rullalle ja vetäisi nenäänsä lautaselta valkoista ainetta. “Kelpaako neidille kokaiini? Tää on mun skitsofreniaa varten.” joo ei kiitos. Alan tekee lähtöä kunnes Kalle päättää että haluaa lukea mulle kirjastaan otetta. “Tää kirja tulee voittaa palkintoja”. Mietin että miksi piti astua asuntoon kun oli jo vähän varautunut fiilis, enkä tiedä onko asunnossa muita ihmisiä. Näen ulko-oven ja teen pelastautumissuunnitelmaa päässäni. Kalle on alkanut kokaiini-päissään lukemaan tulevasta voittajakirjastaan murhakappaletta missä joku nuori nainen tulee kuolemaan. FML oikeesti mietin ja jätin Kallen vaahtoamaan kirjastaan, esteitä ulko-ovelle ei koskaan tullut ja Kalle tuskin huomasi lähtöäni. 


En koskaan enää mene kenenkään kotiin ensimmäisillä treffeillä. 



Katso myös muut Kauheimmat treffailtavat:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jaa ihmeessä omat pettymyksesi!