Kauheimmat treffailtavat osa 2: Remontti Reiska

 



Tämä tapahtui ystävälleni. Oikeastaan ystäväni ja remontti Reiska tunsivat toisensa jo työpaikalta, mutta kun toinen tuli vastaan tinderissä oli se välitöntä kemiaa. Suhde oli 2 kuukautta kiihkeämpi kuin eroottiset novellit ja näytti, että tässä on vuosisadan rakkaustarina. 

Ystäväni vuokrasopimus tuli tämän huumavaiheen aikana loppuun. Ja Remontti Reiska teki suuren eleen, sellaisen mistä romanttiset elokuvat kertovat. Hän näytti olevansa valmis sitoutumaan kutsumalla ystäväni asumaan luokseen omakotitaloon, jota hän rakensi omakätisesti. Hurmioituneena eleestä ystäväni päätti olla uusimatta vuokrasopimustaan ja lähti rakkauden huumassa keskelle rakennustyömaata.

Ystäväni sisusti, maalasi ja laatoitti heille yhteistä elämää ja kun viimeinen tapetti saatiin seinälle, Remontti Reiska ilmoitti ykskantaan;” Eiköhän sun ole aika etsiä oma asunto, tämä myydään nyt”. Remontti Reiska nettosi hyvän summan talosta ja sai kiitosta hyvällä maulla tehdystä sisustuksesta. Talo oli itseasiassa alunperinkin suunniteltu sijoituskohteeksi, eikä miehen omaksi kodiksi. Ystäväni olisi kuulemma pitänyt ymmärtää, että tämä oli enemmän tämmöinen ”autetaan kaveria hädässä” järjestely, kuin oikea parisuhde. 


#Sisustussuunnittelustamaksetaanluonnossa


Katso myös muut Kauheimmat treffailtavat:


Huom. Kauheimmat treffailtavat hahmot juttusarja on satiiria. Hahmot perustuu liioitellusti tosielämässä kohtaamiimme tyyppeihin ja kuulemiimme tarinoihin.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jaa ihmeessä omat pettymyksesi!