Työelämän hahmot osa 2: Kalja Keisari


satiiri, työelämän hahmot, persoona, karikatyyri, työpaikkojen stereotyypeistä, työpaikan persoonallisuustyypit, Idiootit ympärilläni





 

Kalja keisari on IT-tuki osaston kasvot. Hänen työpöytänsä on peittynyt johtoihin, tulostettuihin memeihin ja muiden ihmisten tietokoneisiin. Pöydällä on myös hänen oma oma slogan mukinsa likaisena, vaikka toimiston säännöissä kielletään omat mukit. Jos kalja keisaria pyytäisi kuvailemaan itseään, hän sanoisi olevansa sellainen rehellinen Suomalainen mies, ja siltä hän myös näyttää. Kalja keisari puhuu paljon ja taukoamatta, erityisesti omista viikonlopun toilailuistaan ja kännäilyistään. 

Hänet itsensä tapaa usein kahvihuoneesta jauhamassa toimiston naisten kanssa. Jos hän sattuu olemaan työpisteellään hän vastaa elämäänsä kyllästyneellä äänellä, koska hän ei oikeastaan haluaisi korjat muiden koneita. Mutta jos hän vaivautuu työpisteelleen on hän alansa rautainen ammattilainen, joka hoitaa tehtävänsä vaivattomasti ja osaavasti.

Kalja keisarilla on aina haku päällä, hän yrittää iskeä useampaa työpaikan naisista yhtä aikaa. Hänen kanssaan on helppo puhua, ja hän yleensä keventää tunnelmaa jos et satu olemaan juuri setä jota hän sinä päivänä himokkaasti silmäilee ruutunsa takaa kun luulee ettet katso sinnepäin. Mutta varo vaan, jos avaat hänen profiilinsa tinderissä ja et reagoi toivotulla tavalla, voi olla että jäät ilman IT-tukea pysyvästi


Katso myös muut työelämän hahmot:

OSA 1: Tiukanpaikan tullen katoaja





Huom. Työelämän hahmot juttusarja on satiiria. Eikä hahmot perustu kehenkään todelliseen henkilöön, vaan ovat kollaasi erityöpaikoilla ja elämänvaiheissaa kohdattujen ihmisten kärjistettyjä piirteitä.  Tämä juttusarja sai alkunsa kun pettymys päiväkirjan tiimi vitsaili työpäivän jälkeen " tuntuu kuin eläisi jossain piilokamerassa". Alettiin miettiä miltä meidän "the office" casting näyttäisi.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jaa ihmeessä omat pettymyksesi!