TYÖELÄMÄN HAHMOT OSA 5: Treeni toimari





Treeni toimari on uraohjus hän on nuori ja loistavassa kunnossa. Hän saapuu toimistolle aina suihkunraikkaana ja huoliteltuna, väkäyttäen huolellisen harkitusti yritys brändiin sopivaa hymyä.  Hän tekee kaiken täysillä, intensiivisesti, tavoitteellisesti, dynaamisesti ja tehokkaasti. Treeni toimari on käynyt kaikkialla moderninjohtamisen kursseilla ja koulutuksissa mitä kuvitella saattaa, niistä hänelle on tarttunut mukaan puheessa viliseviä yritys jargon-sanontoja joita hän viljelee mielellään, kuten digitalisaatio, iteroiminen,  disruptio, integraatio ja 

Hän mielellään pistäytyy eri tiimien palavereissa katsomassa mitä alaiset puuhaavat. Hänestä on hauskaa sparrailla eriteemojen välissä ja tarjota alaisille haastetta. Jos hän on tyytyväinen tiimin edistykseen ja kehityksen etenemiseen saattaa hän oman työpöydän ääreen päästessään pitää kyseisen projektin tavoitteet lennossa uusiksi, koska aiempiin tavoitteisiin näytettiin pääsevän liian helposti!



Katso myös muut työelämän hahmot:

OSA 1: Tiukanpaikan tullen katoaja
OSA 4: Turpaanveto pätijä




Huom. Työelämän hahmot juttusarja on satiiria. Eikä hahmot perustu kehenkään todelliseen henkilöön, vaan ovat kollaasi erityöpaikoilla ja elämänvaiheissaa kohdattujen ihmisten kärjistettyjä piirteitä.  Tämä juttusarja sai alkunsa kun pettymys päiväkirjan tiimi vitsaili työpäivän jälkeen " tuntuu kuin eläisi jossain piilokamerassa". Alettiin miettiä miltä meidän "the office" casting näyttäisi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jaa ihmeessä omat pettymyksesi!